UA-225379679-1
top of page
WhatsApp Image 2022-12-06 at 20.37.21.jpeg

YENTL FIERENS

KLINISCH PSYCHOLOOG

 

Ik ben Yentl en sinds 2021 mag ik mezelf klinisch psycholoog noemen. Hoewel dit nog niet zo lang geleden is, heb ik al mooie ervaringen kunnen opdoen. Zo heb ik mijn masterstage mogen lopen op de verslavingsafdeling en de diagnostische dienst in het psychiatrisch ziekenhuis te Tienen. De ontmoeting met deze doelgroep heb ik als bijzonder boeiend ervaren, waardoor ik nu aan de slag ben op de behandelafdeling voor mensen met een verslaving in een psychiatrisch ziekenhuis. Hier sta ik in voor individuele en groepstherapie. Naast het opdoen van praktijkervaringen, vind ik het belangrijk om mezelf steeds bij te scholen. Daarom startte ik recent aan het postgraduaat psychodiagnostiek aan de Thomas More hogeschool.

 

Binnen de praktijk Huis UP hoop ik samen met mensen als jij en ik een weg af te leggen naar een waardevol leven. (Jong)volwassenen vanaf 18 jaar zijn welkom voor individuele gesprekken over diverse thema's: verslavingen, perfectionisme, faalangst, piekeren, zelfbeeld, assertiviteit, relationele moeilijkheden,... Tijdens deze gesprekken hecht ik waarde aan een sfeer van veiligheid en vertrouwen, waarin elk deel van jou zonder vooroordelen wordt ontvangen. Samen kijken we naar de gedachten, gevoelens en gedragingen die je niet verder helpen in je leven. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, kunnen we samen op zoek gaan hoe we dit kunnen ombuigen en veranderen. Hierbij vind ik het belangrijk om de focus te leggen op jouw krachten en overwinningen.

 

Tijdens een eerste gesprek bekijken we samen tegen welke moeilijkheden je aanloopt en wat ik hierin kan betekenen voor jou. Nadien kan je beslissen of een traject opstarten zinvol of gewenst is.

 

Op woensdagnamiddagen kan je bij mij terecht in de praktijk Huis UP.

 

Opleidingen:

  • Master Klinische Psychologie (optie volwassenen) aan de KU Leuven (2021)

  • Postgraduaat Psychodiagnostiek aan de Thomas More hogeschool (i.o.)

 

Vormingen:

  • ACT bij verslaving

 

Bijkomende informatie:

  • Erkenningsnummer van de Psychologencommissie: 982133911

  • Visumnummer: 341674

  • Lid van VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen)

bottom of page