UA-225379679-1
top of page

EVELIEN VANPARIJS

PSYCHOLOGE - ERKEND BEMIDDELAAR - LOOPBAANCOACH 

“Ik geloof in de eigen kracht en het vermogen van elke persoon om de bovenhand te nemen over ingrijpende gebeurtenissen (ontslag, scheiding, ...), bij conflict-relaties (ex-partners, ...), bij piekeren, verdriet of negatieve gedachten. Dat elk persoon het gevoel mag hebben om echt ten volle te leven. Jezelf goed voelen, zowel op het werk als thuis, waar je op elke plek jezelf kan zijn. Dit wil ik bereiken voor de cliënten.”

Evelien is 39, ze houdt van koken, sport en activiteiten met vrienden. Mama-zijn is haar belangrijkste realisatie en grootste uitdaging.

 

Aanbod:

 

*PSYCHOLOOG algemene & oplossingsgerichte psychologische zorg:
Burn-out, matige angsten, lichte depressie, piekeren, stress, organisatie werk-prive, zich niet goed voelen, het even allemaal niet meer weten, relatiebreuk, in de knoop zitten met zichzelf, gespannen partnerrelaties, relationeel bedrog/overspel, rolconflicten, in de knoop liggen met de eigen identiteit, rouw en verlies.

 

*SCHEIDINGS- & OUDERSCHAPSBEMIDDELING vooraf, tijdens & na scheiden:

- Juridische/financieel: scheidingsaanvraag en -regeling met toekomstige ex -partner (verzoek tot scheiding bij de rechtbank, vastleggen inhoud EOT, het ouderschapsplan)

- Emotioneel/psychologisch:  de opzet van een setting voor geweldloze communicatie tussen (ex)-partners EN kinderen, de zorg voor veerkracht en jezelf overeind houden, rouwbegeleiding voor de verwerking van het verlies, de invloed op sociale activiteiten en loopbaan onder de loep nemen, de zorg voor kinderen door een aangepast conflictvrij opgroei-klimaat in co - ouderschap.

 

*LOOPBAANCOACH  Burnout, algemene & oplossingsgerichte arbeidspsychologische zorg:
verlies van motivatie, ziekte, zich niet goed voelen op het werk, pesten op het werk, een nieuwe uitdaging willen maar niet goed weten hoe te beginnen, werk en gezin niet meer kunnen combineren, nieuwe balans willen tussen werk-privé door bepaalde omstandigheden, het gevoel niet meer te functioneren op het werk, het gevoel steeds moe te zijn.

 

Opleidingen:
 

  • Lic. Psychologie – specialisatie Arbeid & Werk (VUB)

  • Post Gr. Bemiddeling familiezaken – scheiden/ouderschap/gezin/relatie (KUL)

  • Opleiding bij Awel (kinder- en jongerentelefoon) & Zelfmoordlijn 1813

  • Permanente vorming Familierecht, Communicatie bij conflicten,  Emotieregulatie, Verlies&Rouw, Hechting

  • Permanente vorming  Motivatie, Stress, Abseïntisme & Gedrag  op het werk

Erkenningsnummer bemiddeling:  3084

Contact

0479 64 44 55

bottom of page