UA-225379679-1
top of page
annemie.jpg

ANNEMIE NOUWEN

KLINISCH PSYCHOLOOG

 

 

 Hallo daar,  

 

Mag ik me even voorstellen…

Mijn naam is Annemie, een prille 50-er met 2 bloempjes van dochters, druk doende op hun weg naar volwassenheid. Ik ben moeder, dochter, (schoon)zus, vriendin, collega, … en ook, sinds 26 jaar, psychologe die zich met hart en ziel inzet in de begeleiding van haar cliënten.

Mijn werk binnen verslavingszorg, een psychiatrisch verzorgingstehuis en een andere praktijk hebben me in de loop der jaren een ‘professioneel rijker’ mens gemaakt; ik heb heel veel van mijn cliënten mogen zien, horen en leren. Ik leer nog steeds, van cliënten en via opleidingen allerhande.                  

 

Ik ben een heel gewone vrouw, iemand die naast je wil lopen op je huidig pad. Die samen wil kijken welk pad het jouwe kan zijn. Welk pad wenselijk is. En wat daarvoor nodig is. Ik kijk samen met jou graag met een zo ruim mogelijke bril naar wat er zich in je leven aandient en wat we ermee kunnen. Niets is zo mooi als, in samenspel tussen cliënt en therapeut, een kwetsbaarheid recht in de ogen (durven) kijken en er gaandeweg iets krachtig van maken. Da’s wat we samen gaan doen, in alle vertrouwen, echtheid en openheid.

Je bent welkom wanneer je te maken hebt met levens- en levensfasevragen, rouw en verlies, trauma, depressieve gevoelens, klachten van stress en burn-out, moeilijkheden in relatie met je naasten, verslaving, …. In het eerste gesprek gaan we kennismaken, kijken waarmee ik je kan helpen, beslissen of we samen de beste match zijn en zetten we onze eerste stapjes samen.

Je kan iedere woensdagavond en om de week op donderdagavond bij me terecht in Huis UP. 

bottom of page